Vores hjerter banker for dyrevelfærd
Dyrevelfærd kan altid smages. Men det er langt fra det alene, der driver vores valg. Vi er opvokset på et kvæglandbrug i Vendsyssel og har kære minder om livet side om side med dyrene. Her har vi siddet i græsset med kalve i favnen og fodret med sutteflaske. Her har vi lært værdien af ansvarligt landbrug og respektfuld behandling af dyrene. Derfor tilstræber vi hos Flex Kitchen at samarbejde med danske leverandører med garanteret dyrevelfærd i hele dyrets levetid. Se et par eksempler nedenfor.
Rendyrket kvalitetskød fra Grambogård
Dyrevelfærd er hjertet i Grambogård – præcis som vi foretrækker det. Hos de udvalgte landmænd omkring Tommerup på Fyn får svinene og køerne trygge rammer under opvæksten, en respektfuld behandling og den kortest mulige transport fra gård til slagteri. Velfærden sikres gennem en række faste principper om bl.a. dyrenes adgang til frisk luft og mad og drikke.
Kyllinger fra Rokkedahl i Himmerland
Hos Flex Kitchen tager vi afstand fra buræg og hurtigtvoksende kyllinger og stræber efter samarbejder med leverandører som Rokkedahls landbrug i Himmerland. Her får kyllingerne Rokkedahls egen foderblanding, går frit i en lys stald og har et længere liv end en traditionel kylling. Med respekt for kyllingernes naturlige adfærd skabes således de bedst mulige levevilkår.