Nej tak til buræg – ja tak til dyrevelfærd

Hos Flex Kitchen er vi ikke glade for buræg og hurtigtvoksende kyllinger men foretrækker at samarbejde med leverandører, der prioriterer det gode, naturlige liv for kyllingerne. For vores køkkenchef Caroline Bernhoft er det et spørgsmål om både kvaliteten af maden og respekt for dyrene:

Vi er ikke i tvivl om, at dyrevelfærd og god kvalitet går hånd i hånd, men det handler også om ordentlighed. Gennem vores opvækst på et kvæglandbrug har min bror og jeg fra barnsben lært værdien af at behandle dyr med respekt – og det har vi selvfølgelig taget med os i vores arbejde som kokke. Så når det er muligt, vælger vi leverandører med dyrevelfærd i fokus.”

Kyllinger fra Rokkedahl i Himmerland

Et godt eksempel på en leverandør, vi værdsætter at samarbejde med, er Rokkedahls landbrug i Himmerland. Her får kyllingerne Rokkedahls egen foderblanding og går frit i en lys og lun stald. Med ordentligt foder og respekt for kyllingernes naturlige adfærd skabes således de bedst mulige levevilkår, som resulterer i sunde og stærke kyllinger med et længere liv end en traditionel kylling. Det er kvalitet lige efter vores smag. Desværre er det ikke altid muligt at få tilstrækkelige forsyninger af dyrevelfærdsmærket kylling, men når det er, står det højt på vores ønskeliste.

Vi tilbyder

Smagfuld frokost i udsøgt kvalitet